Extra nieuwsbericht

Beste ondernemers van het centrum van Panningen,

Afgelopen zondag zijn er in ons centrum een aantal winkels open geweest. Dit is ontstaan naar aanleiding van een initiatief wat al in 2019 is opgestart. Dit was een pilot van één jaar. Echter door corona was deze pilot  een jaar verlengd en op de Ledenvergadering van eind 2021 is deze door de ondernemers centrum Panningen als niet geslaagd beschouwd.

Op zondagen zie je landelijk een tendens ontstaan dat koopzondagen als positief worden ervaren door de bezoekers. Ook in ons centrum zijn er verschillende ondernemers die het initiatief hebben genomen om wel weer op de 1e zondag van de maand hun winkels te openen.

Wij ondersteunen elk initiatief van onze leden en gaan voor transparantie. De acties en initiatieven zijn ook open en toegankelijk voor alle ondernemers van het centrum van Panningen. De timing en communicatie van de afgelopen zondag was niet compleet en dit vinden wij jammer.  Degene die bij dit initiatief willen aansluiten kunnen zich aanmelden via de ledenapp winkeliersvereniging of via mail  info@centrumpanningen.nl

Het bestuur Winkeliersvereniging Panningen

 

Ter info: uitingen logo Thuis in Panningen. Klik hier voor openen bijlage met info.