Openingstijden

De winkels in het centrum zijn geopend van maandag t/m zaterdag. Ook op vrijdagavond zijn sommige winkels geopend. Dat geldt ook voor de zondagen. Tip: wil je zeker weten dat jouw favoriete winkel open is? Check dan hun openingstijden via hun eigen communicatiekanalen.

Parkeren

In het centrum kunt u gratis parkeren in de blauwe zone, mits u een parkeerschijf gebruikt. De parkeerduur is maximaal 2 uur. Op parkeerplaatsen buiten de blauwe zone kunt u ook lang parkeren.

Weekmarkt

Elke woensdag is er een weekmarkt, het trefpunt van Peel en Maas. Tussen 9.00 en 16.00 uur zijn er door heel het centrum kraampjes te vinden.

Plattegrond

Een groot voordeel van centrum Panningen is de compactheid. De meer dan 135 winkels liggen op loopafstand van elkaar. Op de plattegrond vindt u alle winkels en horecagelegenheden.

Centrum Management

Het Centrummanagement Panningen is sinds 2003 opgericht met als doel het versterken van het economisch functioneren van het centrum en het bevorderen van de samenwerking. Ook veiligheid, evenement, sfeer en beleving, pr en promotie krijgt veel aandacht. Door financiële bijdragen van alle ondernemers door middel van reclamebelasting alsmede enkele stakeholders zijn we uitgegroeid tot een krachtige organisatie.

Partners

Het centrum heeft een belangrijke regiofunctie. Diverse partners steunen het centrum om het levendig en aantrekkelijk te houden. Onze partners zijn Gemeente Peel & Maas, Steengoed Peel en Maas, Rabobank Peel, Maas en Leudal en Wonen Limburg.

Gemeente Peel en Maas
Steengoed Peel en Maas
Rabobank
Wonen Limburg
Neem contact met ons op