Winkeliersvereniging Panningen on Tour

Dit jaar is er (weer) een start gemaakt met het jaarlijks uitje voor alle leden van de winkeliersvereniging Panningen. Tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering is besloten om in maart de Algemene Ledenvergadering te houden en in september het jaarlijkse uitje te plannen.

Dit jaar heeft Anita Gerards de organisatie voor haar rekening genomen. Op maandag 26 september zijn een groot aantal leden met een bus naar Lanaken vertrokken. Zij hebben daar een bezoek gebracht aan Kunstpark GLO’ART (Global Art Center). Kunstpark GLO’ART is een groene oase waar je wandelend tussen hoge bomen en tussen stromende watervallen van meer dan 1000 kunstobjecten kunt genieten vervaardigd door meer dan 300 talentvolle creatieve artiesten. Hier krijgen onder meer ook jonge kunstenaars en net afgestudeerde studenten van de kunstacademie een podium om hun kunstobjecten te presenteren. Na een uitgebreide en interessante rondleiding werden ze allen verrast met een uitgebreide lunch. Helaas liet op dit moment het weer ons in de steek en werd het gezellig borrelen in het centrumpaviljoen van het park. De dag werd afgesloten met een hapje en een drankje in Panningen.

Het bestuur van de Winkeliersvereniging kijkt al uit naar een volgend uitje en bedankt Anita voor de organisatie van deze zeer geslaagde dag.