Willen we een collectief winkelverbod?

Binnen ons centrummanagement hebben we recent meerdere meldingen ontvangen over een persoon die herhaaldelijk voor overlast zorgt (heeft gezorgd) in ons winkelgebied. Om de veiligheid en het comfort van zowel onze klanten als ons personeel te waarborgen, willen we jullie informeren over de mogelijkheden van een collectief winkelverbod.

Een collectief winkelverbod houdt in dat een bepaald individu geen toegang meer heeft tot alle aangesloten winkels binnen ons centrum. Dit kan helpen om de overlast structureel te verminderen en een veiliger omgeving te creëren. Het meest effectief is als ALLE winkels zich aansluiten bij het collectief winkelverbod.

Wanneer voor een collectief winkelverbod draagvlag is, wil het centrummanagement dit gaan organiseren, regelen en uitrollen. Hierbij is jullie hulp nodig, zoals onder andere een formulier ondertekenen en sticker op de raam plakken. Voor het zover is willen we eerst inventariseren welke ondernemingen dit NIET ziet zitten. Deze mogen een berichtje sturen naar info@centrumpanningen.nl 

Voor meer info verwijzen wij jullie naar het protocol op:

https://hetccv.nl/themas/criminaliteit-tegen-het-bedrijfsleven/collectief-winkelverbod/