Springkussenfestijn maandag 25 juli

Beste ondernemer,

Kèpella Cultura staat bijna klaar om van start te gaan dit jaar. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Uiteraard hoort daar ook het Springkussenfestijn, als vast onderdeel van het kids event, weer bij. Dit jaar is het 15-jarig bestaan van het Springkussenfestival van Panningen en zullen wij hier uiteraard extra PR & Promotie aan geven. Op het einde van de middag zal onze Kinderburgemeester de cheque met de opbrengst aan het bestuur van KinderVakantieWerk overhandigen.

Het springkussenfestijn vindt plaats op maandag 25 juli 2022 van 13.00-17.00 uur. In het centrum staan op diverse plaatsen springkussens opgesteld. Kinderen kopen voor € 2,50 een strippenkaart waarna ze naar hartenlust kunnen springen. Bij inlevering van de strippenkaart ontvangt elke deelnemer een ijsje van Bufkes. Er wordt gesprongen voor het goede doel. De volledige opbrengst gaat dit jaar naar: KVW – KinderVakantieWerk Panningen.

KVW – KinderVakantieWerk – is een jaarlijks terugkerende traditie in Panningen. In de zomervakantie organiseren ze een geweldige feestweek voor alle kinderen uit Panningen in de basisschoolleeftijd. Deze week organiseren zij samen met en dankzij ontzettend veel vrijwilligers en sponsoren uit en rondom Panningen. In die week staat sport & spel, samenwerking en vooral plezier centraal. De week wordt afgesloten met een optocht en een feestje.

Ook u als ondernemer kunt uw steentje bijdragen aan dit goede doel door het sponsoren van een springkussen. Voor € 75,00 bent u sponsor van een springkussen. Uw logo/naam wordt duidelijk in beeld gebracht bij één van de springkussens zodat iedereen kan zien dat ook u de actie KinderVakantieWerk een warm hart toedraagt.

Wij kunnen echter geen garantie geven over de plaats van het door u gesponsorde springkussen. Wel zal deze een prominente plaats in het centrum krijgt.  Verder is het mogelijk (bij veel animo) dat er meerdere namen vermeld worden bij één kussen. De volledige opbrengst van deze dag gaat naar KVW – KinderVakantieWerk Panningen.

DOET U OOK MEE?

Mail dan uiterlijk 11 juli uw gegevens en uw logo naar thuisinpanningen@gmail.com

Met vriendelijke groet,

Centrum Management Panningen