Springkussenfestijn 2023

Beste ondernemer,

Kepèlla Cultura gaat bijna van start. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Uiteraard hoort daar ook het Springkussenfestijn, als vast onderdeel van het kids event, weer bij.

Het springkussenfestijn vindt plaats op maandag 24 juli 2023 van 13.00-17.00 uur. In het centrum staan op diverse plaatsen springkussens opgesteld. Kinderen kopen voor € 2,50 een strippenkaart waarna ze naar hartenlust kunnen springen. Bij inlevering van de strippenkaart ontvangen de kinderen een ijsje van LoveIt. Er wordt gesprongen voor het goede doel. De volledige opbrengst gaat dit jaar naar:  Stichting Kinderen met een rugzakje Panningen.

Stichting Kinderen met een rugzakjeis is opgezet omdat het voor kinderen met een rugzakje niet vanzelfsprekend is om bijvoorbeeld naar de bioscoop of een voorstelling te gaan. De stichting organiseert voor hen activiteiten om samen te genieten en te ontspannen tijdens een prikkelarme activiteit.

Ook u als ondernemer kunt uw steentje bijdragen aan dit goede doel door het sponsoren van een springkussen. Voor € 75,00 bent u sponsor van een springkussen. Uw logo/naam wordt duidelijk in beeld gebracht bij één van de springkussens zodat iedereen kan zien dat ook u de actie Stichting Kinderen met een rugzakje een warm hart toedraagt.

Wij kunnen geen garantie geven over de plaats van het door u gesponsorde springkussen. Wel zal deze een prominente plaats in het centrum krijgen.  Verder is het mogelijk (bij veel animo) dat er meerdere namen vermeld worden bij één kussen. De opbrengst van deze dag gaat naar Stichting Kinderen met een rugzakje Panningen.

DOET U OOK MEE? Mail dan uiterlijk 10 juli uw gegevens en uw logo naar thuisinpanningen@gmail.com