Onderzoek verkeersproeven centrum Panningen

Het gebied tussen het Raadhuisplein en de voormalige postkantoorlocatie (hoek Raadhuisstraat-Patersstraat) in het centrum van Panningen wordt opnieuw ingericht. We willen de verkeersveiligheid verbeteren, het gebied aantrekkelijker maken voor bewoners en bezoekers en beter inrichten op de klimaatverandering. Samen met bewoners en ondernemers van het centrum, vastgoedeigenaren en het centrummanagement maken we een plan voor de nieuwe inrichting van dit gebied.

We hebben eerst twee verkeersproeven gehouden: eenrichtingsverkeer in een gedeelte van de Raadhuisstraat en het afsluiten van de kruising Raadhuisstraat – Julianastraat. Het doel van deze verkeersproeven is om in beeld te brengen wat de effecten hiervan zijn op het verkeer en parkeren.

Uw ervaringen met deze verkeersproeven

Woont of werkt u in het centrum? Of bezoekt u dit gebied regelmatig? Dan zijn we benieuwd hoe u deze verkeersproeven heeft ervaren. We vragen u een korte vragenlijst in te vullen op de website http://doemee.peelenmaas.nl. Het invullen kost u slechts enkele minuten en levert belangrijke inzichten op voor de verdere uitwerking van de plannen voor de inrichting van dit gebied en de oplossingen voor verkeer en parkeren.

U kunt reageren op de vragenlijst tot en met zondag 21 april.

Metingen

De verkeersproeven zijn onderdeel van het project ‘Herinrichting Raadhuisplein-postkantoorlocatie’. Voor meer informatie kunt u terecht op www.peelenmaas.nl/centrumplanpanningen