Mega Ster Actie

Korte vragenlijst vervolg Mega Ster Actie
Het bestuur van de Mega Ster Actie vraagt aan jullie om een vragenlijst in te vullen van vijf meerkeuzevragen om het vervolg van de actie te bepalen. Alvast bedankt voor de medewerking.

 

Beste winkeliers,

zoals vorig jaar aangegeven zouden we mogelijk dit jaar met een nieuwe actie komen. Dit omdat er door veel deelnemers is aangegeven, dat de Mega Ster Actie aan een nieuwe opzet toe is. Als bestuur zijnde willen we hier gehoor aan geven, maar eerlijk gezegd, lopen we vast. We hebben meerdere ideeën voor consumentenacties uitgewerkt, maar liepen tegen meerdere uitdagingen aan. De belangrijkste vragen: Hoe maken we de actie interessant voor zowel de klant als de winkelier? Hoe houden we hem betaalbaar? De conclusie was dat de spaaractie zoals in de huidige opzet, de beste optie was om aan deze vragen te voldoen.

 

Echter luisteren we naar jullie feedback van vorig jaar en daarom willen we, voordat we beslissen wat we met de Mega Ster Actie willen doen, jullie vragen om vijf meerkeuzevragen in te vullen. Dat kost ongeveer 5 minuten tijd. Daarna nemen we een beslissing of we de actie doorzetten en op welke manier.

We bedanken jullie alvast voor je reactie. We zouden jullie reactie graag uiterlijk vrijdag 20 oktober ontvangen. Je vindt de vragen in deze link: https://forms.gle/gKMuSWMggzzV51Zm8


Groet,

Bestuur Mega Ster ActIe
John Bruijnen, Ed Nijssen en Dennis Vredeveldt