Het juiste moment, soms is dat nu

Beste ondernemers centrum Panningen,

Ik heb de laatste vijf jaar onderdeel mogen zijn van een fantastisch centrum met hele lieve en betrokken ondernemers. Ik voelde me ook echt Thuis in Panningen.  Toch is voor mij het moment aangebroken waarin ik een keuze moest maken.

Met een lach en een traan neem ik afscheid van jullie en van het Centrum Management Panningen. Ik heb de afgelopen jaren veel geleerd, mooie contacten en vriendschappen gemaakt en genoten van alle momenten met jullie. Daar wil ik jullie enorm voor bedanken. Ik ben officieel nog tot 1 augustus werkzaam voor jullie. Daar waar nodig zal ik tot aan mijn vakantie (maandag 21 augustus) werkzaamheden oppakken cq. begeleiden totdat de overdracht naar mijn opvolgster kan plaatsvinden.

Dank jullie wel allemaal en we zien elkaar!

En dan is het tijd voor een nieuwe Petra….

Waar een deur dicht gaat, gaat er ook weer een deur open zeiden heel veel mensen tegen mij. Ik vond het enorm cliché, maar het is dit keer echt zo. Ik werd benaderd met de vraag of deze functie iets voor mij was en was meteen enthousiast. Door mijn functie als bestuurslid van de Winkeliersvereniging en als onderneemster in het centrum verwacht ik dat ik een mooie toevoeging zal zijn voor jullie en voor het Centrum Management. Ik start officieel 1 september en word de komende weken al meegenomen in de overdracht van de werkzaamheden door Petra Poulissen. Ik heb er enorm veel zin in!

Van Petra naar Petra,

Groetjes Petra Poulissen en Petra Verbugt.