Glitz & Glam – zondag 2 oktober Special Sunday

Koopzondag (Special Sunday) 2 oktober is het weer Glitz & Glam in Panningen. Een mooie gelegenheid om de nieuwe najaarscollectie te bekijken! 18 zaken presenteren hun najaarscollectie tijdens 2 modeshows. De presentatie van de modeshows is in handen van Lady Pam Pam en Lady Galore. De modeshows starten om 13.15 uur en 15.15 uur.

De winkels zijn deze zondag geopend van 12.00 – 17.00 uur. Er hebben zich op dit moment al 18 modezaken en 1 kapperszaak aangemeld. Zij zullen met een aantal modellen hun mooiste creaties laten zien. Wil je nog meedoen met een jouw bedrijf en heb je modellen die voor jou willen lopen dan kun je je nog aanmelden tot uiterlijk maandag 19 september a.s. Tot Glitz & Glam!

Ben je geen mode zaak maar wil je wel meedoen met Glitz & Glam…….. Voor €50,00 per onderneming kun je meedoen met Glitz & Glam. Je kunt meeliften op social media met je logo en vermelding bedrijfsnaam. Je logo wordt tevens weergegeven op een groot scherm bij het podium en wordt getoond vooraf en tijdens de pauze van de modeshows. Tevens krijg je een pot met ballonversiering voor de deur. Alle deelnemers hebben dezelfde versiering voor hun deuren staan.

Wil je hieraan meedoen, stuur een mail naar thuisinpanningen@gmail.com voor 23 september!!!!