Glitz & Glam 2021

Zoals elk jaar staat het 2e weekend in september in het teken van het grootste mode evenement van de regio. Dit evenement is ook buiten Peel en Maas goed bekend en wordt ook zeer goed bezocht. We konden hier, gezien de tot nu toe opgelegde restricties, nog niet eerder over communiceren. Na de persconferentie van afgelopen vrijdag is het volgende beslist:

Pas vanaf maandag 20 september worden de eerste stappen gezet om afscheid te nemen van de anderhalve meter en de andere maatregelen, echter worden er nog steeds restricties opgelegd voor het organiseren en houden van evenementen. Het tonen van een negatief testresultaat of bewijs van vaccinatie zal nog steeds één van de voorwaarde voor toegang tot evenement blijven. Ook mag er geen harde muziek, geen live muziek en geen grote beeldschermen onderdeel zijn van het evenement. Het is ook nog onzeker of deze versoepelingen per 20 september zullen ingaan. Hier zal pas 17 september meer duidelijkheid over komen.

Op basis van deze berichtgevingen hebben wij helaas moeten beslissen om het evenement Glitz & Glam te annuleren en wij hopen dat wij dit volgend jaar meer dan goed kunnen maken…..