Fashion Festival

Zondag 2 april bruist het centrum van Panningen meer dan ooit tevoren. Op verschillende area’s is er veel te zien en te beleven. Op een groot podium op de Markt zal er tijdens 4 shows alle voorjaarstrends op het gebied van mode, sport, accessoires en beauty de revue passeren. Start van de shows zijn: 13.00 uur, 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur. Duur van de show is ongeveer 30-35 minuten.  Ook Pit Parel is weer present in het centrum. Hij heeft voor de kids een leuke speurtocht uitgezet, alles in het teken van de Paashaas en paaseieren.  De 4 area’s worden ingevuld met o.a. beauty, muziek, kinderen en nog veel meer. Om iedereen de gelegenheid te bieden om aan deze invulling van de dag deel te nemen hebben wij het volgende:

  • Unieke gezamenlijke uitstraling voor alle ondernemers – ballonnentrossen in grote pot voor de deur
  • Vermelding op social media Thuis in Panningen
  • Vermelding als sponsor op groot scherm op de Markt

De kosten voor deze deelname bedragen EUR 50,00. Als je hieraan wilt deelnemen, wat wij uiteraard ook hopen, dan graag aanmelden voor donderdag 16 maart via mail info@centrumpanningen.nl.

Ook ontvangen wij graag jouw logo voor plaatsing op het scherm deze dag.

De mode ondernemers die deelnemen aan de modeshow hoeven zich niet extra aan te melden. Voor hen gelden de afspraken die Esther van Melick heeft opgesteld.