Evenementen najaar

Black Friday Weekend gaat op vrijdag 25 november van start. De ondernemers die zich hebben aangemeld krijgen deze week de poster, de spaarpot, de flyer van het goede doel en de informatie flyer van de voedselbank overhandigd. Verder zal het gehele centrum worden opgesierd met kleurrijke ballonnentrossen. Op woensdag 30 november wordt om 9.30 uur de opbrengst van de actie d.m.v. een cheque overhandigd aan de voorzitter van de voedselbank Raf Janssen. Deze uitreiking wordt tevens door de omroep P&M uitgezonden.  Verzoek aan u allen om de ballonnentrossen die in de buurt van uw onderneming hangen op zondagavond/maandagochtend te verwijderen.

Zondag 27 november staat de Intocht van Sinterklaas op het programma. Dit wordt al sinds jaren georganiseerd door Stichting KacK. De Sint zal dit jaar op de Markt aanwezig zijn. Hier kunnen de kinderen knutselen en is er een pietendisco aanwezig. Ook zal er door Pit Parel een mooie speurtocht worden uitgezet in diverse etalages. Bij deelname aan deze speurtocht zullen de kinderen een snoepzak ontvangen.

Zondag 4 december wordt een extra Sintkoopzondag.

Zondag 11 december is er een Kerstkoopzondag.

Zondag 18 december wordt een warmvolle kerstkoopzondag. Er zullen op die middag 3 koren aanwezig zijn in het centrum, waaronder onder meer een kinderkoor. Deze 3 koopzondagen worden mede georganiseerd door Pit Parel. Alle kinderen kunnen vanaf 28 november een speurtocht lopen langs verschillende etalages. Er zullen wekelijks 3 prijswinnaars bekend gemaakt worden die een leuke prijs in ontvangst mogen nemen.

Dinsdag 27 december staat in het teken van acties. Boxing Day 2022 gaat van start. Alle info hierover kunnen jullie terugvinden in een extra bericht in de nieuwsflits 21 november 2022.

Uiteraard worden alle evenementen en activiteiten ook weergegeven in de social media berichten van Thuis in Panningen. Het zou geweldig zijn als jullie deze berichten zoveel mogelijk delen.