Een kijkje achter de schermen van het Centrum Management

De maand februari zit erop. Een maand waarin weer veel is gebeurd binnen het Centrum Management. Een aantal zaken uitgelicht:

  • We hebben gesprekken gevoerd met de ondernemers over de huidige pr en promotie van het centrum. Dit waren waardevolle gesprekken waaruit bleek dat we al veel goed doen. Met de feedback op diverse onderwerpen gaan we aan de slag.
  • We hebben diverse gesprekken gevoerd met de gemeente. Met Handhaving over het parkeren op het Huijbenplein, dat vanwege de verbouwing van de Lidl met momenten een uitdaging is. Ook hebben we meegedacht over de verkeersproef op het Raadhuisplein, zodat deze voor ondernemers en winkeliers zo goed mogelijk verloopt. Ook heeft Petra kennis gemaakt met wethouder Rob Wanten en is aangesloten bij het clusteroverleg economie van de gemeente.
  • De voorbereidingen voor Fashion Festival, Kepèlla Cultura, de Week van de Stenen Winkel en Hemelvaartsdag zijn al volle gang. Ook zijn er diverse ondernemers bezocht samen met Rob Meijers van de gemeente inzake de kermis.

 

Mocht je meer willen weten waar het Centrum Management zich mee bezig houdt, bel, mail of spreek Petra gewoon aan!