Denk mee over het centrumplan Panningen

Het gebied tussen het Raadhuisplein en de voormalige postkantoorlocatie (hoek Raadhuisstraat-Patersstraat) wordt opnieuw ingericht. We willen de verkeersveiligheid verbeteren, het gebied aantrekkelijker maken voor de bezoeker en beter inrichten op de klimaatverandering.

In maart van dit jaar heeft de gemeenteraad gekozen voor de ‘variant zonder woningsloop’. Deze variant wordt verder uitgewerkt. De gemeente is benieuwd naar de ideeën die u hierbij heeft.

Online meedenken
U kunt online meedenken op de website http://doemee.peelenmaas.nl. Daar vindt u vanaf 24 augustus een vragenlijst. U kunt bijvoorbeeld aangeven wat u goed of niet goed vindt in het gebied, wat behouden moet blijven of wat nieuw toegevoegd moet worden. Ook kunt u meedenken over oplossingen voor verkeer en parkeren, het opvangen van regenwater en het creëren van een koelteplek voor de hete zomerdagen.

U kunt de vragenlijst invullen van donderdag 24 augustus tot en met zondag 24 september.

Inloopbijeenkomst
Woensdag 6 september organiseert de gemeente een inloopbijeenkomst. U kunt tussen 16:00 en 20:00 uur binnenlopen bij Gemeenschapshuis In Kepél, Kerkstraat 27 in Panningen. Er zijn medewerkers van de gemeente en adviesbureau Kragten aanwezig om vragen te beantwoorden. Ook kunt u op de inloopbijeenkomst uw mening en ideeën geven voor de inrichting van dit gebied. Ook als u de online vragenlijst al heeft ingevuld, bent u van harte welkom bij de inloopbijeenkomst.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht op www.peelenmaas.nl/centrumplanpanningen.