Assistent centrummanager: Lieke Neessen

Jullie hebben vast wel gehoord dat Petra op zoek was naar een nieuwe assistent: That’s me! 😄

Meer over mij: Mijn naam is Lieke Neessen. Ik ben 40 jaar en woon samen met mijn partner en onze 3 kinderen in Panningen. Naast mijn gezin ben ik in mijn vrije tijd graag actief. Zo kun je mij vinden in de sportschool of op de tennisbaan, ook sta ik graag op de latten in de bergen en voel ik me van jongs af aan al als een vis in het water, in het zwembad of in de zee. Deze hobby’s helpen mij om actief te blijven en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Als echte Limburgse (met een uitstapje van 10 jaar naar de Brabantse Gezelligheid), houd ik ook van lekker eten en drinken. Een heerlijk wijntje op het terras, een bubbel om iets te vieren of een lekker hapje, ik ben er altijd voor in. En dat natuurlijk met goed gezelschap.

Over mijn carrière kan ik vrij kort zijn. De afgelopen 10 jaar heb ik bewust gekozen om thuis voor de kinderen te zorgen. Daarvoor ben ik na mijn HEAO studie 10 jaar werkzaam geweest bij Rabobank Nederland. In de periode dat ik thuis was met de kinderen heb ik, als boerendochter zijnde, zeker niet stilgezeten; oudervereniging op school, Gemeenschappelijke Medezeggenschaps Raad, padel commissie plaatselijke tennisclub…..ze wisten en weten mij te vinden.

Nu de kinderen groter en zelfstandiger worden, begint het weer te kriebelen om aan de slag te gaan. Ik zal Petra in haar werk met veel plezier en toewijding gaan ondersteunen. Als je vragen hebt, kun je me altijd mailen, of spreek me gerust aan voor een praatje of we drinken een keer een heerlijk wijntje 😉.