thuisinnieuws

Di
01/07

Zevende tv-programma Thuis In Panningen & de wensen van Angela van Roij, Fleur Simons en Manuel Diaz Perez

Dinsdag 1 juli om 18.00 uur was de zevende tv-uitzending van Thuis In Panningen te zien, op het tv-kanaal van Omroep P&M. Dit keer gaat het programma gaat over de modezaken in Panningen Centrum. De hoofdrollen in deze zevende uitzending zijn voor Angela van Roij van A4 Mode, Fleur Simons van Trend Schoenmode en Manuel Diaz Perez van MC Company. Angela, Fleur en Manuel hebben aan het einde van dit zevende Thuis In Panningen tv-programma allen een wens voor het centrum genoteerd en in de wensbus gestopt.

Bekijk het zevende Thuis In Panningen tv-programma:

Zoals beloofd maken wij u hierbij de wensen van Ank, John en Paul bekend:

De wens van Angela van Roij:

"Compact, gezellig en schoon centrum koesteren en behouden.”

De wens van Fleur Simons:

"Het centrum autovrij maken. Dit zorgt voor meer verloop en minder druk verkeer.”

De wens van Manuel Diaz Perez:

" Meer parkeergelegenheid voor centrum Panningen.”

U ziet ‘Thuis In Panningen-tv’ iedere twee weken, op dinsdag om 18.00 uur bij Omroep P&M. In deze serie uitzendingen leert u Panningen Centrum op een andere manier kennen en wordt het ‘thuisgevoel’ verder tot leven gebracht. U kunt de uitzendingen terugkijken op deze website en op het YouTube-kanaal van Thuis In Panningen. Ook wordt de Thuis In Panningen tv-uitzending bij Omroep P&M herhaald op vrijdagavond 18.00 tot en met 23.00 uur en op woensdagmorgen en zaterdagmorgen van 08.00 tot en met 12.00 uur. De uitzendingen beginnen telkens op het hele uur.

Het ‘thuisgevoel’ houdt in dat Panningen centrum staat voor een vertrouwde omgeving, waar mensen zich prettig en geborgen voelen, thuiskomen en thuis zijn. Waar ontmoeting centraal staat en tijd en ruimte is voor een praatje. En waar altijd iets te beleven valt.

thuisinevenementen

kijk hier voor alle aankomende evenementen