thuisinnieuws

Di
10/06

Zesde tv-programma Thuis In Panningen & de wensen van Ank Vermeulen, John Philipsen en Paul Mayeur

Dinsdag 10 juni om 18.00 uur was de zesde tv-uitzending van Thuis In Panningen te zien, op het tv-kanaal van Omroep P&M. Dit keer gaat het programma gaat over de vers speciaalzaken in Panningen Centrum. De hoofdrollen in deze zesde uitzending zijn voor John Philipsen van Keurslager Philipsen, Ank Vermeulen van De Gruntehoof en Paul Mayeur van 't Vêske. Ank, John en Paul hebben aan het einde van dit zesde Thuis In Panningen tv-programma allen een wens voor het centrum genoteerd en in de wensbus gestopt.

Bekijk het zesde Thuis In Panningen tv-programma:

Zoals beloofd maken wij u hierbij de wensen van Ank, John en Paul bekend:

De wens van Ank Vermeulen:

"Meer beleving op het Raadhuisplein, de weekmarkt naar het Raadhuisplein.".

De wens van John Philipsen:

"Voldoende parkeerruimte voor het centrum!".

De wens van Paul Mayeur:

"Dat 'het staartje van de markt' wat meer erbij wordt getrokken.".

U ziet ‘Thuis In Panningen-tv’ iedere twee weken, op dinsdag om 18.00 uur bij Omroep P&M. In deze serie uitzendingen leert u Panningen Centrum op een andere manier kennen en wordt het ‘thuisgevoel’ verder tot leven gebracht. U kunt de uitzendingen terugkijken op deze website en op het YouTube-kanaal van Thuis In Panningen. Ook wordt de Thuis In Panningen tv-uitzending bij Omroep P&M herhaald op vrijdagavond 18.00 tot en met 23.00 uur en op woensdagmorgen en zaterdagmorgen van 08.00 tot en met 12.00 uur. De uitzendingen beginnen telkens op het hele uur.

Het ‘thuisgevoel’ houdt in dat Panningen centrum staat voor een vertrouwde omgeving, waar mensen zich prettig en geborgen voelen, thuiskomen en thuis zijn. Waar ontmoeting centraal staat en tijd en ruimte is voor een praatje. En waar altijd iets te beleven valt.

thuisinevenementen

kijk hier voor alle aankomende evenementen