thuisinnieuws

Vr
21/02

Voortellng Just Us - vanavond bij DOK6

Stay Tuned

Tijdens het programma Stay Tuned kunt u genieten van juweeltjes in Close Harmony stijl met extra aandacht voor muziek van tv en films.

Kippenvel…, dát krijg je ervan…

De meest uiteenlopende muziekstijlen komen voorbij; geestige folksongs, ingetogen ballads, knallende bigband jazz en klassiekers, allemaal in een Close Harmony arrangement. Moeiteloos wordt gewisseld tussen Dvorak, Bach en Mozart, Count Basie en Duke Ellington maar ook Wham, Sting en Robby Williams. Naast eigen arrangementen en bewerkingen brengt Just Us ook werken van professionele Close Harmony groepen zoals de Swingle Singers en The Real Group.

Just Us is een toonaangevende groep bestaande 16 enthousiaste zangers en zangeressen en heeft haar ‘roots’ in Brabant. Onder de inspirerende leiding van dirigent en zanger Angelo Smulders heeft zij haar sporen verdiend in de Close Harmony muziek met concerten en prijzen in binnen- en buitenland, tot zelfs in China. Just Us laat u op het puntje van uw stoel zitten en genieten van begin tot eind met af en toe… kippenvel!

Datum: vrijdag 21-02-2014
Aanvang: 20:15 uur
 
Bron: DOK6


thuisinevenementen

kijk hier voor alle aankomende evenementen