thuisinnieuws

Vr
10/01

Voorstelling Ben Verdellen - DOK6 - zondag 12 januari

Kleurriëk Gestump

In januari 2013 heeft u in DOK Theater kunnen genieten van een theaterconcert van Ben Verdellen. Het succes rondom deze nieuwe uitdaging smaakte echter naar meer, dus Ben heeft besloten zijn programma in ambiance en invulling te doen vernieuwen.

Ben Verdellen is naast zanger, componist, arrangeur en tekstschrijver ook een getalenteerd kunstschilder. Hij volgde de kunstacademie hogere graad schilderkunst in Maasmechelen België en sinds 2010 fijne schilderkunst in Antwerpen. 

“Kleurriëk Gestump” slaat dan ook geheel op deze tweezijdige kant van "vrijbuiter" Ben Verdellen.

Enerzijds “Kleurriëk” vanwege  de kleuren in zijn schilderijen en anderzijds “Gestump” omdat hij met deze uitvoering kleur probeert te geven aan de driestemmige samenzang van zijn liedjes, onder begeleiding van drie akoestische gitaren. We zien daardoor twee parallellen ontstaan tussen zijn passie voor schilderen en muziek/zang.

In deze ambiance, waarbij Ben zich laat bijstaan door Marcel Tabbers en Giovanni Matichecchia , krijgen de thema’s liefde, geluk,verdriet en emotie voor iedere luisteraar een ongekende eigen diepgang.

Kijk voor kaarten en meer informatie op de website van DOK6.

Datum: zo 12-01-2014

Aanvang: 20:15 uur

DOK6 Theaterzaal

Bron: DOK6

thuisinevenementen

kijk hier voor alle aankomende evenementen