thuisinnieuws

Di
27/05

Vijfde tv-programma Thuis In Panningen & de wens van Angela Smets en de wens van Nicolle Meijers

Dinsdag 27 mei om 18.00 uur was de vijfde tv-uitzending van Thuis In Panningen te zien, op het tv-kanaal van Omroep P&M. De hoofdrol in deze vijfde uitzending is voor Angela Smets, eigenaar van Kapsalon Image en voor Nicolle Meijers van Rousseau Chocolade . Angela en Nicolle hebben aan het einde van dit vijfde Thuis In Panningen tv-programma beide een wens voor het centrum genoteerd en in de wensbus gestopt.

Bekijk het vijfde Thuis In Panningen tv-programma:

Zoals beloofd maken wij u hierbij de wensen van Angela Smets en Nicolle Meijers bekend:

De wens van Angela:

"Meer aandacht voor het Huijbenplein zoals Events".

De wens van Nicolle:

"Ik wens dat het centrum goed en druk bezocht blijft en het hart van Peel en Maas wordt".

U ziet ‘Thuis In Panningen-tv’ iedere twee weken, op dinsdag om 18.00 uur bij Omroep P&M. In deze serie uitzendingen leert u Panningen Centrum op een andere manier kennen en wordt het ‘thuisgevoel’ verder tot leven gebracht. U kunt de uitzendingen terugkijken op deze website en op het YouTube-kanaal van Thuis In Panningen. Ook wordt de Thuis In Panningen tv-uitzending bij Omroep P&M herhaald op vrijdagavond 18.00 tot en met 23.00 uur en op woensdagmorgen en zaterdagmorgen van 08.00 tot en met 12.00 uur. De uitzendingen beginnen telkens op het hele uur.

Het ‘thuisgevoel’ houdt in dat Panningen centrum staat voor een vertrouwde omgeving, waar mensen zich prettig en geborgen voelen, thuiskomen en thuis zijn. Waar ontmoeting centraal staat en tijd en ruimte is voor een praatje. En waar altijd iets te beleven valt.