thuisinnieuws

Di
13/05

Vierde tv-programma Thuis In Panningen & de wens van Jos Peeters

Dinsdag 13 mei om 18.00 uur was de vierde tv-uitzending van Thuis In Panningen te zien, op het tv-kanaal van Omroep P&M. De hoofdrol in deze vierde uitzending is voor Jos Peeters, eigenaar van Change. Jos heeft  aan het einde van dit vierde Thuis In Panningen tv-programma een wens voor het centrum genoteerd en in de wensbus gestopt.

Bekijk het vierde Thuis In Panningen tv-programma:

Zoals beloofd maken wij u hierbij de wens van Jos Peeters bekend:

De plek waar mensen zich thuis voelen in de sfeer van well being.

Voor ons is goed gevoel, gezelligheid, sfeer, mode, zich goed voelen vooral gericht op de toekomst. Kortom, the place to be!”

U ziet ‘Thuis In Panningen-tv’ iedere twee weken, op dinsdag om 18.00 uur bij Omroep P&M. In deze serie uitzendingen leert u Panningen Centrum op een andere manier kennen en wordt het ‘thuisgevoel’ verder tot leven gebracht. U kunt de uitzendingen terugkijken op deze website en op het YouTube-kanaal van Thuis In Panningen. Ook wordt de Thuis In Panningen tv-uitzending bij Omroep P&M herhaald op vrijdagavond 18.00 tot en met 23.00 uur en op woensdagmorgen en zaterdagmorgen van 08.00 tot en met 12.00 uur. De uitzendingen beginnen telkens op het hele uur.

Het ‘thuisgevoel’ houdt in dat Panningen centrum staat voor een vertrouwde omgeving, waar mensen zich prettig en geborgen voelen, thuiskomen en thuis zijn. Waar ontmoeting centraal staat en tijd en ruimte is voor een praatje. En waar altijd iets te beleven valt.