thuisinnieuws

Vr
31/01

Uitreiking eerste Thuis in Panningen Award

Donderdag 30 januari is de allereerste “Thuis in Panningen / TIP-Award” uitgereikt.
De Thuis in Panningen Tip Award is een nieuw concept waarbij de medewerkers uit het centrum in Panningen in het zonnetje worden gezet. Iedere maand wordt er een team van de maand gekozen, dit door een vakjury én door de klanten.Hierbij is het belangrijkste criterium het je thuis voelen als klant. Een warm welkom, een deskundig advies en net dat stukje extra aandacht en persoonlijkheid. In de eerste instantie zou het gaan om één persoon uit een team, de werkgroep merkte gaandeweg dat het lastig is om één persoon naar voren te schuiven. Het besluit is genomen om teams te nomineren, je doet het tenslotte samen.

De eerste uitreiking vond plaats bij Dok6 in de theaterzaal. Met ruim tweehonderd medewerkers uit het centrum zat de sfeer er al snel in. Robert Janssen presenteerde deze avond op een informele en  pakkende wijze. Ook gaf hij nog een extra invulling door met Vlugzout een optreden te doen over ‘Thoes in Kepel’.
Als muzikale invulling was er DJ Rob Zelen en de partyband Khick. Dit bleek een perfecte keuze te zijn want het dak ging eraf. Het waanzinnige optreden van Khick is mogelijk gemaakt door ABN Amro Panningen.
Om 21.40 is er dan het belangrijkste moment van de avond, de uitreiking van de TIP-Award.
Er verschijnen vaste klanten van de winnende zaak op het podium die vertellen wat de winkel zo speciaal maakt, dit zonder de naam te noemen. Dan opent centrummanager Jan Bouten de envelop: Mariëlle Mode! 
Enkele quotes uit het juryrapport: passie, klantvriendelijkheid, kopje koffie, betrokkenheid klant.
Kortom het Thuis in Panningen gevoel. Peggy en Anja van het team Mariëlle Mode waren zichtbaar ontroerd. Zeker toen Nathalja Kremers, de eigenaresse, prachtige woorden sprak. Het team heeft van alle deelnemende zaken een mooie goodie gekregen, dit resulteerde in drie grote manden vol cadeautjes.
Na de uitreiking werd er nog tot in de late uurtjes gefeest.

In februari is de volgende uitreiking van de TIP-award. Dit zal dan in kleine setting plaats vinden maar uiteraard houden we u  op de hoogte.


Tips zijn van harte welkom op: tipaward@gmail.com