thuisinnieuws

Di
15/04

Tweede tv-programma Thuis In Panningen & de wens van Karin Jacobs

Dinsdag 15 april om 18.00 uur was de tweede tv-uitzending van Thuis In Panningen te zien, op het tv-kanaal van Omroep P&M. De hoofdrol in deze tweede uitzending is voor Karin Jacobs. Karin Jacobs is mede verantwoordelijk voor de organisatie van het spraakmakende event Flowers & Fashion. En in dit programma ziet u Karin dan ook enthousiast aan het werk tijdens het Flowers & Fashion Event. Karin heeft  aan het einde van dit tweede Thuis In Panningen tv-programma een wens voor het centrum genoteerd en in de wensbus gestopt.

Bekijk het tweede Thuis In Panningen tv-programma:

 

Zoals beloofd maken wij u hierbij de wens van Karin Jacobs bekend:

Veel beleving, kleurrijke events èn een groot smaakfestival!".

U ziet ‘Thuis In Panningen-tv’ iedere twee weken, op dinsdag om 18.00 uur bij Omroep P&M. In deze serie uitzendingen leert u Panningen Centrum op een andere manier kennen en wordt het ‘thuisgevoel’ verder tot leven gebracht. U kunt de uitzendingen terugkijken op deze website en op het YouTube-kanaal van Thuis In Panningen. Ook wordt de Thuis In Panningen tv-uitzending bij Omroep P&M herhaald op vrijdagavond 18.00 tot en met 23.00 uur en op woensdagmorgen en zaterdagmorgen van 08.00 tot en met 12.00 uur. De uitzendingen beginnen telkens op het hele uur.

Het ‘thuisgevoel’ houdt in dat Panningen centrum staat voor een vertrouwde omgeving, waar mensen zich prettig en geborgen voelen, thuiskomen en thuis zijn. Waar ontmoeting centraal staat en tijd en ruimte is voor een praatje. En waar altijd iets te beleven valt.