thuisinnieuws

Di
21/01

Tweede prijs 'Worstmakerij Limburg' voor Slagerij Rutten

Tijdens de Jaarvergadering van Het Worstmakersgilde op 21 januari jl. ontving Gildeslager Rutten uit handen van astronaut André Kuipers de tweede prijs ‘Kampioen worstmakerij Limburg’. Vele collega’s en vakgenoten waren hierbij aanwezig.

Vakman
Zoals het een vakman betaamt, geeft Gildeslager Rutten de exacte receptuur van zijn topproducten niet prijs! Wel benadrukt Funs Rutten dat men in de worstmakerij uiterst zorgvuldig te werk gaat. Zo is de worstmakerij ingericht volgens alle moderne eisen op het gebied van voedselveiligheid. Verder verwerkt men uitsluitend kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, kruiden en specerijen.

Het Worstmakersgilde
Net als bijna 200 collega-slagers is Gildeslager Rutten aangesloten bij Het Worstmakersgilde. De rode draad door de formule is authentiek vakmanschap. Heel regelmatig nemen de ondernemers op regionaal niveau een kijkje in elkaars worstmakerij. Zo wordt men continu gevoed met nieuwe recepturen en bereidingswijzen. Het resultaat ziet u in de toonbank: een groots assortiment smaakvolle vleeswaren, worst, traiteur en vleesspecialiteiten.

Onafhankelijke keuring
Het afgelopen jaar is Gildeslager Rutten diverse keren onverwachts gekeurd. Diverse producten – zowel vleeswaren, worst als ook traiteurartikelen zijn door een vakjury beoordeeld op o.a. geur, smaak en versheid. Bovendien heeft TNO Voeding deze producten microbiologisch gekeurd. Goed om te weten is dat de Gildeslager niet alleen staat voor smaakvolle, maar ook voor veilige en gezonde vleesproducten.

 

Bron; Slagerij Rutten

thuisinevenementen

kijk hier voor alle aankomende evenementen