thuisinnieuws

Ma
16/12

The Hobbit 3D HFR - NU in DOK6 - theaterzaal

In The Hobbit: The Desolation of Smaug vervolgen we de avonturen van hoofdpersoon Bilbo Balings, die samen met de tovenaar Gandalf en dertien dwergen, aangevoerd door Thorin Eikenschild, op weg is naar de Eenzame Berg in het verloren dwergenrijk Erebor.

The Hobbit: The Desolation of Smaug is de tweede film uit de trilogie van boekverfilmingen van het blijvend populaire meesterwerk The Hobbit, van J.R.R. Tolkien. In dit verhaal vervolgen we de avonturen van het titelpersonage Bilbo Balings (Martin Freeman) tijdens zijn epische expeditie naar het verloren dwergenrijk Erebor. Hij wordt vergezeld door de tovenaar Gandalf de Grijze (Ian McKellen) en dertien dwergen, onder leiding van de legendarische krijger Thorin Eikenschild (Richard Armitage) .

Deze film wordt vertoond in de theaterzaal van DOK6. De theaterzaal is uitgerust met de nieuwste en beste beeld- en geluidstechnieken waaronder Dolby 7.1 en High Frame Rate projectie. Daarnaast is deze zaal uitgerust met een nieuw 3D-systeem met lichtere 3D-brillen voor een beter draagcomfort.

Meer informatie en kaartjes op de website van DOK6.

thuisinevenementen

kijk hier voor alle aankomende evenementen