thuisinnieuws

Do
12/12

Slagerij Rutten genomineerd voor 'Beste Worstmakerij - Traiteur van het Jaar'


Slagerij Rutten behoort bij de laatste selectie van de 10 beste Gildeslagerijen.

Het Worstmakersgilde
Net als bijna 180 collega-slagers is Slagerij Rutten aangesloten bij Het Worstmakersgilde. De rode draad door de formule is authentiek vakmanschap. Heel regelmatig nemen de ondernemers op regionaal niveau een kijkje in elkaars worstmakerij. Zo wordt men continu gevoed met nieuwe recepturen en bereidingswijzen. Het resultaat ziet u in de toonbank: een groots assortiment smaakvolle vleeswaren, worst, traiteur en vleesspecialiteiten.

Onafhankelijke keuring
Het afgelopen jaar is Gildeslager Rutten diverse keren onverwachts gekeurd. Diverse producten – zowel vleeswaren, worst als ook traiteurartikelen zijn door een vakjury beoordeeld op o.a. geur, smaak en versheid. Bovendien heeft TNO Voeding een aantal producten microbiologisch gekeurd. Goed om te weten is dat de Gildeslager niet alleen staat voor smaakvolle, maar ook voor veilige en gezonde vleesproducten.

Per gekeurd product worden een aantal punten toebedeeld. Van alle Gildeslagers wordt uiteindelijk een laatste selectie van de 10 beste Gildeslagerijen bekend gemaakt. Zij strijden om de felbegeerde titel ”Worstmakerij en traiteur van het jaar”. Alle medewerkers van Gildeslager Rutten staan er klaar voor om de prachtige prijs in de wacht te slepen.

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de landelijke vergadering op 20 januari a.s. in Hotel Vianen en de prijs zal uitgereikt worden door Olympisch- en wereldkampioen turner Epke Zonderland.

 

Bron: www.slagerijrutten.nl

thuisinevenementen

kijk hier voor alle aankomende evenementen