thuisinnieuws

Vr
04/04

Rabobank steunt Stichting Herpositionering Panningen Centrum

Vrijdag 28 maart overhandigde directievoorzitter Guul Smeets van Rabobank Peel, Maas en Leudal in Panningen een cheque aan Stichting Herpositionering Panningen Centrum. De bank ondersteunt de stichting in haar activiteiten rondom  “Thuis in Panningen”.

De overhandiging vond plaats tijdens de bestuursvergadering van de stichting. Aanwezig waren directievoorzitter van de Rabobank Guul Smeets en het bestuur van Stichting Herpositionering Panningen Centrum, waaronder voorzitter Mirjan Bottinga-Kuypers. Mevrouw Bottinga gaf aan zeer trots te zijn op de samenwerking met de Rabobank Peel, Maas en Leudal. “De ondersteuning van de Rabobank stelt ons in staat om de activiteiten van de stichting als geheel naar een hoger plan te tillen.” Guul Smeets voegde daaraan toe: “De Rabobank investeert veel in de leefbaarheid van de kernen. Ook dit contract sluit perfect aan op de filosofie van de Rabobank om te investeren de gemeenschap.”

 Thuis in Panningen
Thuis in Panningen vertelt waar Panningen Centrum voor staat en creëert een omgeving waar mensen zich thuis voelen en graag naar toe komen. De afgelopen periode hebben verschillende werkgroepen zich ingezet voor de ontwikkeling van Thuis in Panningen. Dit zal steeds meer vorm krijgen, zowel in de openbare ruimte als in de winkels zelf. De vertrouwde omgeving zal steeds meer worden aangekleed tot een centrum waar de bezoekers zich prettig en geborgen voelen, thuiskomen en thuis zijn. Waar ontmoeting centraal staat en tijd en ruimte is voor een praatje. En waar altijd iets te beleven valt.