thuisinnieuws

Vr
05/01

Rabobank intensiveert partnerschap Centrum Management Panningen

DSC_3294  2018  (2) Jan Bouten centrum P.jpgPanningen, 5 januari 2018 – Wim Evers en Jan Bouten van Centrum Management Panningen en Thijs Janssen van Rabobank Peel, Maas en Leudal hebben op vrijdag 5 januari een partnerschapsovereenkomst getekend die de huidige samenwerking voortzet én intensiveert.

Thijs Janssen, directeur Bedrijven bij Rabobank Peel, Maas en Leudal, over het partnerschap: “Als Rabobank investeren we op allerlei manieren in een vitale regio en voor een vitale regio zijn regionale winkelcentra een absolute must voor een aantrekkelijk leefklimaat. Centrum Management Panningen heeft de laatste jaren op innovatieve wijze laten zien dat ze in staat is om detailhandel, horeca en vastgoed te verbinden en zo samen het hoofd te bieden aan diverse uitdagingen. Reden voor ons om het partnerschap niet alleen te verlengen maar ook de intensiveren met name op het vlak van de aantrekkingskracht van het centrum van Panningen.

Wim Evers, voorzitter van Centrum Management Panningen, is verheugd over de nieuwe overeenkomst. “Rabobank is met deze overeenkomst uitgegroeid van sponsor naar partner. Want naast de financiële bijdrage, gaan we samen projecten vormgeven, werken we waar mogelijk samen op het gebied van trainingen en kijken we hoe we kunnen leren van elkaar. Meer dan voorheen gaan we écht samenwerken en dat is een mooie stap vooruit.”

 

Foto: Jac Willekens

 

 

thuisinevenementen

kijk hier voor alle aankomende evenementen