thuisinnieuws

Za
06/06

Panningen bij je thuis, de gratis bezorgservice van het centrum

De ondernemers in centrum Panningen hebben een oplossing gevonden voor mensen die vanwege de coronamaatregelen thuis moeten of willen blijven. De winkels zijn gestart met Panningen bij je thuis, een gratis bezorgservice. Klanten kunnen hun aankopen zes dagen per week aan huis laten bezorgen. De bezorgservice Panningen bij je thuis wordt samen met de winkeliers georganiseerd door het Centrum Management Panningen.

Het zijn moeilijke tijden voor iedereen: consumenten wordt gevraagd zoveel mogelijk binnen te blijven, en een van de gevolgen is dat winkeliers minder klanten in hun winkels krijgen. Om dit probleem het hoofd te bieden hebben de winkeliers het initiatief genomen voor de gratis bezorgservice Panningen bij je thuis. Op die manier kunnen klanten blijven winkelen in Panningen en behouden de winkels in elk geval een deel van hun klandizie. Een fraai voorbeeld van samenwerking om elkaar door deze moeilijke periode heen te helpen.

De spelregels van Panningen bjj je thuis zijn eenvoudig. De klant bestelt, met een minimale bestelwaarde van 15 euro, en betaalt rechtstreeks bij de winkelier. De winkelier bezorgt de bestelling op een centraal punt. Van maandag tot en met zaterdag rijden twee bezorgers vanaf 15.30 uur om de bestelling gratis thuis af te leveren.

Niet alle producten worden via Panningen bij je thuis bezorgd. Supermarkten hebben hun eigen bezorgdienst, voor bereide etenswaren gelden strenge hygiëne-eisen en te grote producten passen niet in de auto's waarmee bezorgd wordt. Producten kunnen niet worden geretourneerd via Panningen bij je thuis. Als klanten een product terug willen brengen, handelen ze dat af met de winkelier zelf. Meer informatie over deze gratis bezorgservice is te vinden via www.panningenbijjethuis.nl.

thuisinevenementen

kijk hier voor alle aankomende evenementen