thuisinnieuws

Zo
20/04

Paasmarkt in Panningen - tweede paasdag 21 april

Tweede Paasdag wordt in Panningen de traditionele Paasmarkt gehouden. Deze markt is, net als de Pinkstermarkt op 9 juni, al jarenlang een begrip tot ver buiten de gemeentegrenzen van Peel en Maas.

Net als voorgaande jaren zullen de kramen uitgestald zijn op de Raadhuisstraat, het Raadhuisplein, Dr. Ariënsstraat, Kerkstraat, Kepringelehof en de Markt. In totaal staat er zo'n drie kilometer aan marktkramen, waar de ruim 400 marktlieden hun waar aanbieden. Natuurlijk wordt er gezorgd voor ruime parkeergelegenheid rond het centrum, zodat u makkelijk en gratis kunt parkeren.

Kleding, bijouterie, lederwaren, huishoudelijke artikelen, parfum, etcetera: voor elke wat wils. Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht, want op het Raadhuisplein staan diverse attracties opgesteld. En bent u moe van het slenteren? Rust dan even lekker uit op een van de terrasjes onder het genot van een hapje en een drankje. Kom gezellig naar de Paasmarkt en geniet van de sfeer in hartje Panningen!. Thuis In Panningen!

De markt is van 9.00 – 16.00 uur en de winkels zijn deze dag naar eigen inzicht geopend.