thuisinnieuws

Wo
15/07

NIEUW IN PANNINGEN: Tante Corrie's Huiskamerbioscoop 21 juli t/m 31 aug. 2015

Tante Corrie vindt het maar saai in het verzorgingstehuis dus heeft ze besloten om tijdens de zomervakantie naar het theater van DOK6 te verhuizen. Hier kan ze gezellig met andere mensen films kijken in haar eigen woonkamer.

Tijdens de zomervakantie willen wij, DOK Cinema in Panningen, een uniek experiment gaan doen in onze theaterzaal. Thema’s zoals duurzaamheid en creativiteit spelen in dit experiment een belangrijke rol. Wij hebben ons het volgende afgevraagd: hoe kan DOK Cinema buiten de traditionele bioscoopopstelling en met de gedachte aan duurzaamheid een meerwaarde creëren voor haar bezoekers?

Het idee was al snel geboren: Tante Corrie’s Huiskamerbioscoop.

TantieCorriesHuiskamerbioscoop.jpg

 

Een theaterzaal ingericht als huiskamer en het gebruik van 2e kans meubilair. Vervolgens een interieurspecialiste erop losgelaten met als resultaat een hippe en vooral huiselijke bioscoopsetting waar iedereen zijn of haar eigen zitje kan uitkiezen. Wordt het film kijken vanuit een strandstoel op het strand, lekker lui vanuit het bed of lekker knus op de loungebank?

Met ons service concept in de theaterzaal kunnen bezoekers gedurende de film hapjes en drankjes bestellen. Wordt het de vrienden bittergarnituur of toch de appeltaart die tante Corrie vanmorgen heeft gebakken?

Naast de unieke huiskamerbioscoop heeft DOK Cinema drie bioscoopzalen tot haar beschikking waar films ten toon worden gesteld. Wederom hebben alle zalen een serviceconcept zodat het u aan niets ontbreekt.

Beleef en ervaar de Limburgse gastvrijheid bij DOK Cinema!

thuisinevenementen

kijk hier voor alle aankomende evenementen