thuisinnieuws

Vr
06/12

Nachtelijke premiere De Hobbit bij DOK 6

DOK6 Cinema vertoond in de nacht van dinsdag 10 op woensdag 11 dec a.s. ‘The Hobbit: The Desolation of Smaug’ 3D. Wil je ‘m als eerste zien reserveer dan voor deze spannende nacht.

Voorafgaand aan deze première vertoond DOK 6 ook het eerste deel van deze trilogie. Wil je beide delen zien? Koop dan het voordelige combiticket.

The Hobbit: The Desolation of Smaug is de tweede film uit de trilogie van boekverfilmingen van het blijvend populaire meesterwerk The Hobbit, van J.R.R. Tolkien. 'The Hobbit: The Desolation of Smaug' pikt het verhaal direct op na de gebeurtenissen in 'An Unexpected Journey'. De dwergen, Bilbo en Gandalf zijn succesvol ontsnapt uit de Misty Mountains en Bilbo heeft de Ring te pakken gekregen. Samen reizen ze nu verder om het dwergenkoninkrijk Erebor terug te winnen van de draak Smaug, samen met de berg goud die daar ligt.

Aanvang film: 00.15 uur
Speelduur: 3 uur

Reserveer snel uw plaatsen, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U kunt reserveren via de website van DOK6 of via de kassa: 077-3101064.

thuisinevenementen

kijk hier voor alle aankomende evenementen