thuisinnieuws

Vr
17/01

Meat & Meals maaltijden - nieuw bij Keurslagerij John Philipsen

Meat & Meals maaltijden uit de keuken van Keurslagerij John Philipsen.
In de Meat & Meals toonbank in de winkel kunt u in vier stappen gemakkelijk uw maaltijd samenstellen. In drukke tijden speelt dit eigentijdse concept in op uw wensen, want niet iedereen heeft altijd tijd of gelegenheid om een maaltijd te bereiden.  

De maaltijden zijn dagelijks koud af te halen in de slagerij en gemakkelijk op te warmen in de magnetron. De maaltijden worden dagvers bereid in de keuken van slagerij Philipsen en verschillen wat dat betreft niets van een zelf gekookte maaltijd.

Maaltijd in vier stappen
Meat & Meals maaltijden bieden voor ieder wat wils, omdat de maaltijden helemaal zelf samen te stellen zijn. In vier gemakkelijke stappen kiest u een portiegrootte, een thema (Hollands, Italiaans of Oosters) en combineert u de bijbehorende gerechten. U kunt uw maaltijd daarna helemaal compleet maken met een soepje, bakje rauwkost of een toetje.

Dailymeals, dagelijkse maaltijdsuggestie
Naast de dagelijkse maaltijden die u koud mee kunt nemen bieden we ook Dailymeals. Dit is een dagelijkse maaltijdsuggestie welke u warm of koud mee kunt nemen. Ideaal voor mensen die na hun werk geen tijd hebben om te koken. Vraag in de winkel naar de maandfolder, hierin staat per dag welke maaltijd er aangeboden wordt.

Keurslagerij John Philipsen
Raadhuisstraat 17
077-3060136