thuisinnieuws

Wo
11/06

Kunst op Straat - Kepèlla Cultura

Terug van weggeweest! Deze succesvolle kunstmanifestatie als vast onderdeel van Kepèlla Cultura wordt opnieuw georganiseerd in het centrum van Panningen. Een uitgebreid scala aan kunstvormen zal worden getoond aan inwoners van de gemeente Peel en Maas en vakantiegasten van ver daarbuiten. Wij streven naar een bijzondere kunstmarkt, waar bezoekers kunst zullen vinden, die zij elders niet zo gauw zullen aantreffen

Kunst op Straat vindt plaats op zaterdag 9 augustus van 11.00 tot 17.00 uur.

Bezoekers zullen geïnspireerd worden door de meest uiteenlopende kwalitatief hoogwaardige vormen van kunst zoals beelden, schilderijen en fotografie, maar we hopen ook op installaties, street-art en performances.
De deelnemende kunstenaars zullen zo veel mogelijk in de gelegenheid worden gesteld hun werk op geheel eigen wijze te presenteren, waarbij het geven van workshops en demonstraties tot de mogelijkheden behoren.

Graag nodigen wij kunstenaars uit die graag deel willen nemen aan deze kunstmanifestatie om een inschrijfformulier bij ons aan te vragen. Stuur hiervoor een mail vóór 18 juni a.s. naar: info@kosp.nl of per post naar: Kunst op Straat, Markt 26, 5981 AP Panningen.