thuisinnieuws

Wo
27/11

Jan Linders maakt winnaar van Westvleteren XII bekend

De echte bierliefhebber die de afgelopen twee weken niet goed heeft geslapen, heeft vast meegedaan aan de Jan Linders actie ‘Win een krat Westvleteren XII’. Begin november werden de deelnemers uit hun lijden verlost. De winnaar van het beste en moeilijkst verkrijgbare bier van de wereld is namelijk bekend. En de gelukkige is… Gerard Boonekamp uit Panningen!

Op vrijdag 8 november nam de winnaar de exclusieve krat Westvleteren XII in ontvangst bij zijn Jan Linders supermarkt in Panningen. Dat de winnaar een echte bierliefhebber is, blijkt al uit zijn eerste reactie op het nieuws: ‘Een buitengewoon aangename verrassing. Ik voel mij vereerd met dit exclusieve bier. Als oprechte liefhebber van Belgische bieren en meer speciaal de trappistbieren is dit het summum waar ik alleen maar van kan dromen. En deze droom wordt nu werkelijkheid. Geweldig!’

Meer winnaars

Om te vieren dat Jan Linders is gekozen als Beste Speciaalbier supermarkt van Nederland*, maakten bierliefhebbers kans op deze krat Westvleren XII. Om mee te doen moest men zich aanmelden voor de nieuwsbrief en minimaal 18 jaar zijn. Het feest is echter nog niet voorbij, want Jan Linders heeft namelijk nog vijftien andere bijzondere bieren weten te bemachtigen. Winnaars staan op de website van Jan Linders.

*GfK schapimago-onderzoek juli ’13.

thuisinevenementen

kijk hier voor alle aankomende evenementen