thuisinnieuws

Ma
10/02

Jacques Vriens signeert na afloop voorstelling bij DOK6 - woensdag 12 februari

Op woensdag 12 februari aanstaande geeft Jacques Vriens een voorstelling in DOK6. Alle informatie over de voorstelling vind je op deze pagina.Na afloop van de voorstelling is Bruna Panningen aanwezig met alle boeken van Jacques Vriens. Als je het leuk vindt, zet Jacques daar iets voor je in, mét een handtekening natuurlijk. Maar je mag ook gerust een boek van thuis meenemen, hoor!

 DOK6 Jacques Vriens2.jpg

Lees onderstaand een persoonlijk bericht van Jacques Vriens:

Beste allemaal,

Ik kan het niet laten om het toneel op te stappen. Ik speelde al toneel toen ik op de kleuterschool zat ( ik speelde een poppenkoopman…) en ik ben het blijven doen. Samen met mijn zoon Casper (die kan toveren met licht, geluid en video)  heb ik een nieuwe voorstelling gemaakt.

Er gebeurt van alles: natuurlijk doe ik toneelstukjes, laat van alles zien, mar ik vertel ook, lees voor en zing een paar liedjes. Dat zingen vind ik het moeilijkste. Ik kan wel zingen, maar dan moet ik er wel heel hard op oefenen. Kom maar kijken en luisteren of dat gelukt is…

O ja, meester Jaap komt ook nog even langs én een bekende andere schrijver die al heel lang een goede vriend van mij is. (Hij draagt een zonnebril…)

Casper en ik vonden dat bij onze voortelling ‘Hoe verzint’ie het toch allemaal?’ in elk geval veel gelachen moest worden. Dat is gelukt, wat we hebben de voorstelling inmiddels al veel gespeeld en de reacties uit de zaal zijn erg vrolijk!

Toch zitten er af en toe ook “stille” stukjes in. Zo vertel ik over mijn boek Achtste-groepers huilen niet. Het gaat over Anke, een meisje dat echt bij mij in de klas heeft gezeten en die is overleden. Ik heb een heel mooi liedje voor haar gemaakt (vind ik zelf).

Je moet zelf maar eens komen kijken. Je (groot-) ouders zijn natuurlijk ook welkom.

Na afloop is er een boekhandel die mijn boeken verkoopt. Als je het leuk vindt, zet ik daar iets voor je in, mét een handtekening natuurlijk.

Maar je mag ook gerust een boek van thuis meenemen, hoor!

Boeken zijn boeken!

Tot ziens bij een van mijn voorstellingen!

Veel groeten van

Jacques Vriens

thuisinevenementen

kijk hier voor alle aankomende evenementen