thuisinnieuws

Do
05/12

Iedereen voelt zich Thuis In Panningen!

De veelzijdigheid van Bakkerij Op de Beek.

Bakkerij op de beek is een bakkerij voor mensen met een beperking. De bakkers wonen bij Dichterbij, Daelzicht, PSW of nog gewoon thuis. Hun werkzaamheden zijn afgestemd op de vaardigheden en mogelijkheden van deze bakkers. De bakkers maken verschillende soorten brood, maar ook verschillende soorten broodjes, koekjes, cakes, vlaaien, taarten en nog veel meer. Deze producten worden gemaakt voor diverse afnemers in het werkgebied van Dichterbij.

Op dit moment werken er dagelijks 18 bakkers (en er is plaats voor 25 bakkers) die begeleid worden door 3 vrijwilligers en een team van 5 agogische medewerkers. Behalve het bakken zijn er op de bakkerij ook andere ondersteunende werkzaamheden zoals: boodschappen doen, het verzorgen van koffie en thee tijdens de lunchpauze, licht administratief werk, het wassen en strijken van de bedrijfskleding en het bezorgen van bestellingen. Op de bakkerij wordt gewerkt in twee ploegen. De openingstijden van Bakkerij Op de Beek zijn maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur.

Nieuwe bakkers
Mocht u na het lezen van dit bericht denken, dit is precies wat ik zoek voor mijn zoon of dochter, broer, zus of bekende, of misschien voor uzelf als vrijwilliger, neem dan contact op met de heer J. Coolen via: J.Coolen2@dichterbij.nl

Bakkerij Op de Beek, Kennedylaan 254 (bedrijfsnummer 1800), Panningen.

 

Bron: A en C Media

thuisinevenementen

kijk hier voor alle aankomende evenementen