thuisinnieuws

Wo
20/08

Glitz & Glam 2014

Voor de derde keer gaat het grote Well being event Glitz & Glam plaats vinden. Dit keer op zondag 14 september van 11.00 tot 17.00 uur in het centrum van Panningen. Initiatiefnemers en organisatoren Jos Peeters van Change en Karin Jacobs van De Garde Mix hebben er weer een origineel concept van weten te maken.

Vorig jaar was bodypainten de rode draad in het geheel, dit keer is het kunst wat gaat verbinden. Art meets business, onverwachte samenwerkingen. Dit gaat van Internationale bekende kunstenaars als Erik Kierkels tot kunst in de vorm van mini-workshops met kinderen. De zogenaamde ART-spots zijn te vinden in zo'n vijfentwintig ondernemingen in het centum van Panningen. De route staat aangegeven op de plattegrond die alle bezoekers krijgen.

Verder zijn er doorlopend shows zowel op de Markt als op het Raadhuisplein met o.a. kleding, haarmode, schoenen, bril-mode, sport -demo's en accessoires voor het hele gezin. Het Raadhuisplein is tevens het plein van de Smaak met een scala van aanbieders die de heerlijkste hapjes en drankjes presenteren. Een wel heel bijzondere setting met een dj zal het 'hier wil ik zijn'-gevoel versterken.

In HOT-spot DOK6 theater staat beauty centraal. Alles om je uiterlijk en je innerlijk te versterken, denk hierbij aan; haarstyling, make-up, huid en voet-verzorging, voeding. Nederlands bekendste kapper en visagist Mari van de Ven is onze speciale gast en zal de prijswinnares van de Facebook-actie een make-over geven. Zij mag een vriendin uitkiezen die ook een make-over zal krijgen met de regionale professionals van o.a. Change. Op het podium bij DOK6 theater wordt van het resultaat een bruisende foto-shoot gemaakt die weer te zien zal zijn in het novembernummer van FIJN-magazine.

Mari zal tevens samen met burgemeester Wilma Delissen de opening om 11.00 uur verzorgen.

Wonen, sfeer en Well- being staat centraal bij nog een HOT-spot namelijk Grand Café Gallery. De voormalige kloosterruimtes lenen zich hier perfect voor en zullen zeker inspireren. Verder zijn er verschillende Kids-spots, zijn er korte theater-voorproefjes en alle winkels zijn geopend. Glitz & Glam is een event wat zal verwonderen en bij iedereen een glimlach tevoorschijn zal toveren.

www.glitz-glam.nl