thuisinnieuws

Di
07/04

Geworteld in ónze omgeving: Eet-mee-met-actie

Deze maand start ‘Geworteld in ónze Omgeving’ met haar eet-mee-met-actie, een concept waarbij vier inwoners van de Gemeente Peel en Maas de gelegenheid krijgen om bij een agro-ondernemer in Peel en Maas thuis te gaan eten en kennis te maken met het agrarische bedrijf. Het doel is om de interactie tussen boer en consument te vergoten.

Eten bij de boer.pngIedere maand mogen vier inwoners van de Gemeente Peel en Maas gezellig aanschuiven bij een agro-ondernemer in Peel en Maas. Het eerste agrarische bedrijf dat u van harte bij haar thuis uitnodigt om een hapje mee te eten is Maatschap Verhoijsen-Verstappen in Beringe. Maatschap Verhoijsen-Verstappen is een gemengd bedrijf met zeugen, vleesvarkens en vleeskuikens. Bij dit moderne varkensbedrijf wordt gewerkt vanuit liefde voor de varkens.
Maatschap Verhoijsen-Verstappen valt op wegens haar maatschappelijke betrokkenheid. Het bedrijf hecht er belang aan de varkenssector op een eerlijke manier naar buiten te brengen. Daarnaast heeft het als doel draagvlak te creëren voor de agrarische sector, zowel in de eigen regio als daarbuiten.

U kunt meedoen door de Facebookpagina van ‘Geworteld in ónze Omgeving’ te liken. Zodra de Facebookpagina van ‘Geworteld in ónze Omgeving’ 150 likers heeft, wordt het etentje onder alle likers verloot! De winnaar mag dan samen met 3 vrienden, familieleden of collega’s gaan genieten van een heerlijk etentje bij de familie Verhoijsen-Verstappen.

Kijk voor meer informatie op www.geworteldinonzeomgeving.nl/eet-mee-met en de Facebook pagina van Geworteld in ónze omgeving.

thuisinevenementen

kijk hier voor alle aankomende evenementen