thuisinnieuws

Do
09/01

Fernando Ricksen Experience - zaterdag 18 januari

PANNINGEN- Zaterdag 18 Januari, tussen 13.00 – 15.00 uur, komt Fernando Ricksen naar DOK6 Theater aan het Raadhuisplein 6 in Panningen voor  de Fernando Ricksen Experience.

Twaalfvoudig international Fernando Ricksen(1976) is een vechter. Niet alleen op het veld, waar hij als speler van Fortuna Sittard, AZ, Glasgow Rangers en Zenit Sint Petersburg geen duel schuwde en bij menig knokpartij betrokken was,maar ook ernaast. De vooroordelen, de verleidingen en de verslavingen werden bijna zijn ondergang. Zeker in het knotsgekke Schotland en het corrupte Rusland wist de Limburger nauwelijks raad met zijn drank- en drugsgebruik. In VECHTLUST, zijn geautoriseerde biografie, verteld Ricksen voor het eerst in alle openheid en eerlijkheid over zijn moeilijke tijd en hoe hij zich, als een echte strijder, terugknokte.

Tijdens de twee uur durende Fernando Ricksen Experience zult u kennis maken met Fernando Ricksen en de auteur van zijn biografie Vincent de Vries.  Komt u het verhaal te horen achter het boek Vechtlust, maar ook de ziekte ALS komt ter sprake aangezien Fernando sinds kort gehoord heeft aan deze ziekte te lijden en deze ziekte graag onder een grotere aandacht wil brengen. Er is een Fernando Ricksen Quiz waar een leuke prijs te winnen is en uiteraard zal hij tussendoor en na afloop het boek Vechtlust signeren.

Kaarten voor deze bijzondere middag zijn voor 5 euro verkrijgbaar bij The Readshop Willekens aan de Markt 65 in Panningen. De volledige opbrengst komt ten goede aan de stichting ALS en TEAM LEON.