thuisinnieuws

Ma
31/03

Eerste tv-programma Thuis In Panningen, dinsdag 1 april om 18.00 uur op Omroep P&M

Dinsdag 1 april om 18.00 uur is de eerste tv-uitzending van Thuis In Panningen te zien, op het tv-kanaal van Omroep P&M. De hoofdrol in deze eerste uitzending is voor centrummanager Jan Bouten.

Vanaf 1 april ziet u ‘Thuis In Panningen-tv’ iedere twee weken, op dinsdag om 18.00 uur bij Omroep P&M. In deze serie uitzendingen leert u Panningen Centrum op een andere manier kennen en wordt het ‘thuisgevoel’ verder tot leven gebracht. U kunt de uitzendingen terugkijken op deze website en op het YouTube-kanaal van Thuis In Panningen. Ook wordt de Thuis In Panningen tv-uitzending bij Omroep P&M herhaald op vrijdagavond 18.00 tot en met 23.00 uur en op woensdagmorgen en zaterdagmorgen van 08.00 tot en met 12.00 uur. De uitzendingen beginnen telkens op het hele uur.

Het ‘thuisgevoel’ houdt in dat Panningen centrum staat voor een vertrouwde omgeving, waar mensen zich prettig en geborgen voelen, thuiskomen en thuis zijn. Waar ontmoeting centraal staat en tijd en ruimte is voor een praatje. En waar altijd iets te beleven valt.


Bent u ook benieuwd naar het Thuis In Panningen tv-programma? Kijk dan vanavond om 18.00 uur naar Omroep P&M TV of kijk op deze website of op het Thuis In Panningen YouTube-kanaal.