thuisinnieuws

Di
01/04

Eerste tv-programma Thuis In Panningen & de wens van Jan Bouten

Dinsdag 1 april om 18.00 uur was de eerste tv-uitzending van Thuis In Panningen te zien, op het tv-kanaal van Omroep P&M. De hoofdrol in deze eerste uitzending is voor centrummanager Jan Bouten.

Bekijk het eerste Thuis In Panningen tv-programma:

Jan heeft aan het einde van dit eerste Thuis In Panningen tv-programma een wens voor het centrum genoteerd en in de wensbus gestopt.

Zoals beloofd maken wij u hierbij de wens van Jan Bouten bekend:

Meer betrokkenheid van ondernemers en personeel bij het wel en wee van 't centrum. "Samen Thuis In Panningen".

 

Vanaf 1 april ziet u ‘Thuis In Panningen-tv’ iedere twee weken, op dinsdag om 18.00 uur bij Omroep P&M. In deze serie uitzendingen leert u Panningen Centrum op een andere manier kennen en wordt het ‘thuisgevoel’ verder tot leven gebracht. U kunt de uitzendingen terugkijken op deze website en op het YouTube-kanaal van Thuis In Panningen. Ook wordt de Thuis In Panningen tv-uitzending bij Omroep P&M herhaald op vrijdagavond 18.00 tot en met 23.00 uur en op woensdagmorgen en zaterdagmorgen van 08.00 tot en met 12.00 uur. De uitzendingen beginnen telkens op het hele uur.

Het ‘thuisgevoel’ houdt in dat Panningen centrum staat voor een vertrouwde omgeving, waar mensen zich prettig en geborgen voelen, thuiskomen en thuis zijn. Waar ontmoeting centraal staat en tijd en ruimte is voor een praatje. En waar altijd iets te beleven valt.