thuisinnieuws

Vr
21/03

DOK BLues - DOK6 Cavo - zaterdag 22 maart 2014

DOK Blues

Zaterdag 22 maart 2014

DOK6 - Cavo (kelder)

De line up van DOK Blues bij DOK6 in Panningen is rond met niemand minder dan Guy Smeets Band, BloYaTop en Howlin' Stone.

Guy Smeets behoeft natuurlijk geen introductie na een zegetocht langs vele festivals en podia die nu nog steeds bezig is (ook stonden ze natuurlijk op Bluestraffic Goes Live afgelopen december). Een talent die eigenlijk al veel verder is dan alleen maar een talent. Ze spelen namelijk retestrak en weten er altijd een feestje van te maken.

BloYaTop is begonnen als ZZ Top Tribute (Stonden 11 januari nog als tribute bij ons), maar ondertussen spelen zij alleen nog maar hun eigen muziek. Op DOK Tribute hebben zij ons hier een voorproefje van gegeven en wij willen nu alleen maar meer!! De tent van Bospop hebben ze al doen ontploffen en dat zal in de Cavo (Kelder) van DOK6 niet anders zijn.

Howlin Stone daarentegen is een zeer talentvolle band uit Reuver die al hun eerste album opgenomen hebben. Geïnspireerd door blues in de breedste zin van het woord hebben zij al enkele vette optredens gedaan en aan dat rijtje zal DOK Blues nu ook worden toegevoegd.

Een line-up om van te genieten dus in de sfeervolle Cavo (kelder) zaal van DOK6. De deuren gaan om 20.30 uur open!

Tijdschema:
20.30 uur: Zaal open
21.00 uur: Howlin' Stone
22.15 uur: Guy Smeets Band
00.00 uur: Bloyatop

Kijk voor informatie en kaartjes op de website van DOK6.

Bron: DOK6