thuisinnieuws

Di
29/04

Derde tv-programma Thuis In Panningen & de wens van Jo Vaes

Dinsdag 29 april om 18.00 uur was de derde tv-uitzending van Thuis In Panningen te zien, op het tv-kanaal van Omroep P&M. De hoofdrol in deze derde uitzending is voor Jo Vaes, eigenaar van Da Kepello en IJs & Zo. Tevens is Jo Vaes sinds kort voorzitter van de Winkeliersvereniging Panningen. Jo heeft  aan het einde van dit derde Thuis In Panningen tv-programma een wens voor het centrum genoteerd en in de wensbus gestopt.

Bekijk het derde Thuis In Panningen tv-programma:

 Zoals beloofd maken wij u hierbij de wens van Jo Vaes bekend:

“Een compact en goed samenwerkend centrum met goede communicatie onder de ondernemers. Dat de mensen graag naar Panningen komen winkelen en genieten."

U ziet ‘Thuis In Panningen-tv’ iedere twee weken, op dinsdag om 18.00 uur bij Omroep P&M. In deze serie uitzendingen leert u Panningen Centrum op een andere manier kennen en wordt het ‘thuisgevoel’ verder tot leven gebracht. U kunt de uitzendingen terugkijken op deze website en op het YouTube-kanaal van Thuis In Panningen. Ook wordt de Thuis In Panningen tv-uitzending bij Omroep P&M herhaald op vrijdagavond 18.00 tot en met 23.00 uur en op woensdagmorgen en zaterdagmorgen van 08.00 tot en met 12.00 uur. De uitzendingen beginnen telkens op het hele uur.

Het ‘thuisgevoel’ houdt in dat Panningen centrum staat voor een vertrouwde omgeving, waar mensen zich prettig en geborgen voelen, thuiskomen en thuis zijn. Waar ontmoeting centraal staat en tijd en ruimte is voor een praatje. En waar altijd iets te beleven valt.