thuisinnieuws

Vr
19/09

Centrumstewards in een nieuw jasje

U heeft ze beslist vaker zien lopen in het centrum van Panningen:  onze centrumstewards Ad Van Heugten, Serf Coenen, Toon van Lieshout en Martin Peeters. Zij treden op als gastheer voor bezoekers, houden een oogje in het zeil voor de veiligheid, waarschuwen bezoekers voor het gebruik van de parkeerschijf en doen daarnaast tal van zaken voor het Centrum Management. Serf Coenen (niet op de foto) is inmiddels met pensioen en Martin Peeters heeft zijn plaats ingenomen.

Tot voor kort kon u de centrum stewards herkennen aan de rode kleding, maar dat is vanaf nu verleden tijd. Het centrum van Panningen heeft een nieuwe uitstraling in de vorm van “Thuis in Panningen” met de bijbehorende nieuwe frisse kleur groen. De nieuwe kleding is hier helemaal op aangepast met het  bijbehorende logo.

Het project centrumstewards is 6 jaar geleden opgestart en is een samenwerking tussen de gemeente en het Centrum Management met als doel mensen te laten participeren in de maatschappij en het creëren van een gastvrij en veilig centrum.

U kunt de heren te allen tijden aanspreken als u informatie wilt, bijvoorbeeld over winkels en evenementen. Zij beantwoorden uw vragen graag. Ook zijn ze in het bezit van een EHBO- en reanimatiediploma voor als hulp snel nodig is. En een schouderklopje geven mag altijd.

Zadelhoesjes

Velen van u stallen de fietsen tijdens de weekmarkt in de gratis bewaakte fietsenstalling. In de zomerperiode zijn velen verrast door een zadelhoesje dat het zadel  beschermt  tegen de regen.

Deze actie is een samenwerking tussen de marktkooplieden, “Thuis in Panningen”  en Centrum Management Panningen. De bezetting van dit unieke project wordt ook hier uitgevoerd door mensen die we graag de gelegenheid bieden te participeren in de maatschappij. Zij doen hun werk graag en met volle overgave.

De zadelhoesjes worden vanaf nu alleen uitgereikt als er slecht weer op komst is als service en beloning indien u gebruik maakt van deze gratis fietsenstalling.

Kortom:  “Thuis in Panningen” dat zit goed!