thuisinnieuws

Di
02/06

BLOG: Winkelcentrum Panningen: the place to be!

Als je alle steden in de regio zo´n beetje van binnen en buiten kent. Je de winkels in die steden al meer dan eens bent binnengelopen. De restaurantjes niet veel nieuws meer voor je brengen. Als je de bioscopen en theaters op je duimpje kent… Wat kan jou dan nog verrassen? Wij hebben het antwoord: Panningen of ook wel Kepèl. We horen je denken: een dorp, wat heb ik dáár nu te zoeken? Juist álles. Panningen heeft een winkelcentrum waar je ‘u’ tegen zegt. Lees mee…

Shop till you drop
Het winkelcentrum in Panningen is vrij compact en daardoor erg gezellig en makkelijk te belopen. Je kunt hier in een vertrouwde omgeving prettig winkelen. Je loopt zo van leuke boetiekjes of een sportspeciaalzaak via de HEMA naar een cadeauwinkel en een bloemist. Heb je nog mooie schoenen nodig, een nieuwe bank of lamp ook die vind je hier op loopafstand. Struin je graag tussen allerlei kraampjes? Dan kun jij elke woensdag je hart ophalen tijdens de weekmarkt. Gezelligheid verzekerd.

Winkelen en kletsen maken hongerig
Van shoppen krijg je trek. En ook voor dat ‘probleem’ hebben we vele oplossingen. Ons centrum zit vol met mooie eetgelegenheden waar je stuk voor stuk lekker kunt eten en drinken. Er is voor ieder wat wils. Waar heb je zin in? Een cappuccino met vlaai, een belegd broodje, een coupe ijs of misschien wel een complete maaltijd? Nederlands, Frans, Italiaans of Europees? Kies maar. Je gaat hoe dan ook smullen. Beloofd.

Pik een film of theatervoorstelling mee 
Ook voor een compleet dagje uit ben je in Panningen prima op je plek. Eerst shoppen, dan eten en daarna nog een filmpje of een theatervoorstelling meepikken. En sluit gezellig af met een drankje in een van de gezellige cafés. Zo ervaar je de ultieme relaxdag.

Gratis parkeren en doe meteen je boodschappen 
En last but not least… je kunt bij ons gratis parkeren mét parkeerschijf. En moet je nog boodschappen doen? Die neem je op de terugweg gewoon mee. Supermarkten liggen er zat om de hoek…

Zien we je binnenkort in Panningen centrum? Gezellig! Check deze website voor speciale evenementen, want ook die organiseren we volop.

thuisinevenementen

kijk hier voor alle aankomende evenementen