Black Friday, vrijdag 25 november

Dit jaar wordt Black Friday gecombineerd met een grote actie voor de Voedselbank. Sem, Tara en Vivian zijn druk bezig geweest met invulling van deze mooie shoppingdag, die inmiddels al niet meer weg te denken is, in het centrum van Panningen. Ondernemers met speciale aanbiedingen voor deze dag kunnen aan de actie meedoen. Er zullen verschillende foodstands op de Markt aanwezig zijn en ook wordt het centrum opgesierd met mooie versieringen. Alle deelnemers ontvangen een spaarpot, flyers van de voedselbank en een flyer over deze speciale inzamelingsactie. De deelnemende winkels zijn tot 21.00 uur geopend.

Er zal naast de reguliere berichten op social media ook een filmpje worden opgenomen welke wordt ingesproken door verschillende ondernemers. Dit om de actie nog meer onder de aandacht te brengen. De Black Friday acties i.c.m. de donatie aan de voedselbank zal het hele weekend gelden. Wat is precies de bedoeling van deze dag/weekend:

  • Winkel op vrijdag geopend tot 21.00 uur
  • Speciale actie/aanbieding (mag/kan het hele weekend gelden)
  • Van elke verkoop wordt er een bijdrage aan de klant gevraagd van EUR 0,50 cent voor de voedselbank. De eerste 1.000 aankopen zijn al gesponsord uit een bijdrage van het Centrum Management
  • Spaarpot neerzetten op de balie samen met de info over de actie en de flyer van de voedselbank
  • Na het weekend worden de spaarpotten geteld en opgehaald en zal de cheque worden uitgereikt namens alle ondernemers centrum Panningen aan Raf Janssen (bestuurslid voedselbank en tevens raadslid gemeente Peel en Maas).

Als je wilt deelnemen aan de Black Friday in combinatie met doneeractie Voedselbank Peel en Maas dan graag aanmelden via mail voor donderdag 3 november a.s. via mail: info@centrumpanningen.nl